onsdag 18 augusti 2010

Aygon ska säljas!

Nu känns det faktiskt lite bättre än förut. Vi har nämlligen instalerat och sparkat igång min nya dator (sitter på den nu). Det där batteriet löser sig, det har vi bestämt oss för att köpa ett annat (mindre) utan kontakt med återförsäljaren.

Tills dess får detta duga.


Kom för övrigt precis hem från garaget. Aygon ska säljas så den fick en snabb make-over. På 2,5 timmar så bytte vi tillabax toll orginallamporna (satt xenon i, sånt går inte igenom en besiktning, så de behåller vi). Sen har vi tagit ur hundburen, filten som var under hundburen (smart drag där av mig, filten har gjort att baksätet ser ut som nytt trots att det stått en hundbur ovan på). Alla jävla petflaskor har åkt ur, även alla andra småprylar vi hade i den, typ mynt, pennor, bajspåsar...

Aygon fick sig även en välförtjänt genomgång med damsugaren, det behövdes! Efter den slet jag fram den underbara tornadon. Bästa prylen nånsin att rengöra inredning med. Den lixom slår bort all skit med hjälp av tryckluft, i nån sorts roterande rörelse.

Gjorde även rent alla tygmattor med den, så nu ser Aygon nästan ut som ny igen! Så fin har den inte varit på länge.
Nu ska den bara få sig en ordentlig yttertvätt oxå, lite genomgång med powerfinnish på trösklar och lackade delar av inredningen så är den tipptopp. Sen blir det att lasta in vinterdäcken, gummimattorna och orginalsterion - och (det beror lite på hur det går för Micke att sälja den)ev. ta ut baslådan. Betalar de bra kan de ju kanske få med ljudsystemet, det återstår att se.


Nu ska jag fortsätta att bekanta mig med min nya dator, trevlig är den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar